Gratis professionele WiFi

Er zijn verschillende opties om uw bezoekers internet toegang te bieden. De meeste professionele systemen kosten u al snel duizenden euro's. Met de WiFi oplossing van Videliti is dat niet nodig. Uw klanten kunnen snel aan de slag terwijl u inzicht krijgt in uw bezoekers en uw naamsbekendheid versterkt.

Wat doen wij?

Videliti is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in WiFi toepassingen voor verschillende zakelijke klant-omgevingen. Het enthousiaste team van specialisten doet er alles aan om het internet gebruik voor de eindgebruikers zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Tevens krijgt u als ondernemer inzicht in uw bezoekers en versterkt u de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Videliti Garantie

Videliti staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Mocht er toch iets niet naar uw tevredenheid zijn, dan horen wij dat graag om dit samen op te lossen. Wij bieden u een 30 dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Wij gaan er van uit dat dit niet nodig zal zijn, maar dit geeft u toch een veilig gevoel.

Geschiedenis

ONTWIKKELING VIDELITI

Tijdens onze zomerse avonturen op de vele terrasjes van Nederland verbaasden wij ons over het feit dat er zo weinig WiFi hotspots zijn die daadwerkelijk gebruik maken van het volle potentieel van uw WiFi verbinding. Dit was in de zomer van 2013. Sinds die tijd is er veel werk verzet. 

Om u een optimaal product aan te kunnen bieden, hebben wij een systeem ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Verschillende mogelijkheden en opties hebben we voorbij zien komen om te ontdekken wat het beste werkt. We hebben ook een groot aantal producttests gedaan om dit systeem te verbeteren en zo makkelijk mogelijk te maken voor zowel de bezoekers als de ondernemers. 

De WiFi hotspots zijn op verschillende locaties getest. Op basis van de verschillende testen wordt het systeem continue verbeterd en worden de mogelijkheden om in te loggen verbeterd. Een van de focus punten is de privacy gevoeligheid van de gebruikers. Wij begrijpen immers maar al te goed dat sommige bezoekers veel waarde hechten aan privacy en ook die bezoeker willen wij graag positief stemmen en gebruik laten maken van deze mooie dienst!