Zomerse Temperaturen

Het is weer een enerverende zomer. We hebben ondertussen de warmste 1 juli sinds de metingen zijn begonnen. Dat zijn wij nederlanders toch niet allemaal even goed gewend, gelukkig werkt een verkoelende duik altijd goed....

Of een bezoek aan een kroeg met goede airco maakt deze warmste 1 juli dragelijk. Ook Maastricht heeft die dag een record te pakken, de warmste juli dag ooit gemeten met meer dan 38 graden.

 

Nog een weer record!

Niet veel later, op 25 juli, was er een gigantische storm. En ja hoor, ook dat was weer een record. De schade was niet te overzien. Overal lagen ongevallen bomen, wegen waren afgezet, politie was het verkeer aan het omleiden en ondertussen ging de storm rustig door. Dit laat wel weer eens duidelijk zien hoe onstuimig het weer in Nederland kan zijn.

 

Horeca bezoek

Wat echter wel gelijk blijft, om zelfs wel toeneemt, is dat horeca bezoekers met slecht en met goed weer, gratis wifi willen. Tijdens de warme dagen wil iedereen het mooiste terrasje aan het water laten zien aan al zijn vrienden. En met een grote storm moeten er natuurlijk snel fotos doorgestuurd worden om te laten zien wat voor chaos het in de stad is.

Dus, vraag snel offerte voor gratis WiFi bij Videliti aan, voor uw bezoekers bij de buren gaan zitten.