Gezocht: parttime verkooptopper!

Sta jij altijd in het middelpunt van de aandacht?

Wacht je nooit tot mensen op je afstappen, maar ben je ze altijd voor?

Wil jij graag successen boeken?

 

Lees dan verder, wat wij zijn opzoek naar jou!

Als onze nieuwe verkooptijger (man/vrouw) ga je aan de slag om nieuwe klanten voor Videliti enthousiast te maken. Je doet dit minstens 1,5 dag per week. Je gaat kroegen, kappers, restaurants, strandtenten en andere ondernemers benaderen om ze te overtuigen van de nut en noodzaak van gratis WiFi in hun zaak. Je belt, je gaat er langs, je praat met ze, om uiteindelijk de beslisser te overtuigen.

Wat bieden wij?

Je krijgt natuurlijk een goed salaris en de kans om dit te verhogen als je goed verkoopt. je krijgt veel zelfstandigheid om je werk uit te voeren, op je vingers kijken houden we niet van, wij zijn er om je te ondersteunen om jouw werk zo goed mogelijk te doen. Je krijgt een ontspannen sfeer om in te werken.

Beloning is €10 per uur plus bonus. 

Wat verwachten wij? 

We verwachten dat jij je 100% inzet voor Videliti. Je bent niet voor 1 gat te vangen maar je bent juist erg goed om jouw enthousiasme aan andere over te brengen. Het is niet nodig om affiniteit met techniek te hebben, daar zorgen wij voor. Wel is het belangrijk om affiniteit met verkopen te hebben. Jij bent tenslotte onze toekomstige verkooptopper!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld om alle openbare gelegenheden, zoals kroegen en restaurants, van gratis WiFi te voorzien voor de bezoekers.

Interesse? Of heb je vragen over deze vacature? Mail naar julius(at)videliti.com. Stuur een beknopte motivatiebrief en je CV mee.