De nieuwe standaard?

Van verschillende kanten horen we bij Videliti Social Wi-Fi dat Wi-Fi steeds meer een vereiste is. Van de populaire koffie tentjes waar veel flexwerkers zitten, studenten dagenlang studeren en drukke zakenlieden afspreken wisten we dit al. Wat echter in eerste instantie onze verbazing schetste is dat ook in rustige natuur gebieden de klanten dit regelmatig vragen.

Videliti - road to emptyness

Dit kan natuurlijk komen doordat de bezoekers zelf geen goede ontvangst en toch graag even hun mail willen checken of hun vrienden laten zien waar ze zijn. Of het kan zo zijn dat ze dit als service van de kroeg zien waar ze even gaan zitten.

Weggepest?

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor mensen in hun vrije tijd. In hun vrije tijd is het vooral prettig om internet te hebben, maar of het een vereiste is, tja, dat blijft de vraag. Ben jij ook wel eens weggepest door de bouwvakkers? We hebben niks tegen bouwvakkers, integendeel. Het werk wat ze doen kan nog wel eens storend zijn voor de omwonenden en bedrijven. NRC Q meldt dat vanwege de vele werkzaamheden bij de Zuid As in Amsterdam werknemers elders een rustige werkplek zoeken. Dan moet daar natuurlijk wel een goede Wi-Fi verbinding zijn, anders kunnen de drukke zakenmensen niet verder werken, en dat is nou precies waarom ze het lawaai ontvluchten.

Goede en snelle verbinding een vereiste.

Het maakt niet uit of je ergens van de natuur aan het genieten bent of dat je je drukker werkplek ontvlucht. Het is gewoon belangrijk dat er een goede internet verbinding is voor steeds meer mensen. Ons advies is dus altijd om een stabiele verbinding aan te bieden aan de klanten, dan hoef je je daar in iedere geval geen zorgen meer over te maken.

Bij Videliti kan dat al voor nog geen €25 per maand! Dus waar wacht je nog op?